Ultimele stiri

Deputații liberali și-au pus bonuri fiscale în piept în plenul Camerei

Protest al liberalilor în plenul Camerei Deputaţilor. Câţiva dintre deputaţii PNL şi-au pus bonuri fiscale în piept pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de declaraţiile premierului de acum două zile.

Victor Ponta a refuzat atunci să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, motivând că dă explicaţii doar reporterilor ai căror patroni îşi plătesc taxele şi impozitele. În plus, premierul a refuzat să comenteze votul senatorilor social-democraţi împotriva arestării lui Dan Şova şi nici nu a dorit să spună dacă aceştia vor fi sancţionaţi.
Liberalii spun că nu este normal ca PSD să facă scut în faţa parlamentarilor cu probleme cu justiţia. Protestul PNL din Camera Deputaţilor l-a iritat pe preşedintele Camerei, social democratul Valeriu Zgonea, care i-a atras atenţia deputatei Cristina Pocora că încalcă regulamentul chiar în momentul în care acesta acorda o declarație reporterului Digi24.

1 Commentariu pe Deputații liberali și-au pus bonuri fiscale în piept în plenul Camerei

  1. rusine sa le fie la toti.cei care au facut acest gest urlau ca nu iesea le f combate evaziunea iar cand se face ceva urla ca de ce se face.toti au uitat vorba cu furtul oului si a boului.rusine sa le fie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*