Ultimele stiri

Deputatul Cătălin Tiuch, despre primarul Nicolae Robu: „nu se ridică la nivelul funcției de primar la municipiului Timișoara, poate că dumnealui ar fi un primar bun într-un orășel din Garcia Marquez”

Dezinteres și dependență de Facebook. De asta îl acuză deputatul PSD de Timiș Cătălin Tiuch pe primarul Nicolae Robu. Pe motiv că Timișoara nu a fost reprezentată de nimeni la dezbaterea pentru adoptarea Master-Planului pentru Transporturi, deși parlamentarii de Timiș, cu el în frunte, au fost acolo, deputatul spune că primarul Nicolae Robu nu este demn de un oraș precum urbea de pe Bega.

Atac dur al deputatului Cătalin Tiuch la adresa primarului Nicolae Robu. Faptul că edilul n-a fost la București pentru a se interesa de obiectivele la care Timișoara așteptă finanțare de la București, l-a scos din sărite pe parlamentar, care spune că Robu nu se pretează la a fi un primar într-un oraș cu anvergura Timișoarei, ci mai degrabă a unui mic orășel din romanele lui Gabriel Garcia Marquez.

„Domnul Robu nu se ridică la nivelul funcției de primar la municipiului Timișoara. Poate că dumnealui ar fi un primar bun într-un orășel din Garcia Marquez, unde lucrurile sunt încremenite în timp, unde se joacă fotbal prost, unde se stă mici și la bere. Nu poți să iei orașul Timișoara și să-l îngrămădești pe Facebook. Oricât de mare ar fi Facebook-ul, n-are loc”, a spus Tiuch.

Totul a pornit de la faptul că primarul n-a fost la București la dezbaterea Master-planului pentru Transporturi, unde spune Tiuch, parlamentarii de Timiș ar fi avut nevoie de sprijinul său pentru susținerea obiectivului. Chiar și așa, social-democratul are o provocare pentru edil. Vrea să-l ia cu el la București. Deși nu știe sigur ce ar trebui Robu să facă acolo, Tiuch spune că îi va îndrepta către locurile de unde ar putea să ajute orașul de pe Bega.

„Domnul Robu e încremenit în timp. ONG-urile atrag bani, privații atrag bani, dar Primăria…Îl invit public pe domnul Robu luni dimineața la București. Îl aștept la 6.20 la aeroport dimineața, și dacă nu vrea să mergem cu avionul că nu are semnal să stea pe Facebook, mergem cu mașina cum vrea el. Am văzut că spune că nu merge să stea în genunchi, eu știu că trebuie să întorci vizitele pe care miniștrii ți le-au făcut.(…) Să-l duc acolo unde are nevoie de sprijin”, a mai declarat social-democratul.

3 Commentarii pe Deputatul Cătălin Tiuch, despre primarul Nicolae Robu: „nu se ridică la nivelul funcției de primar la municipiului Timișoara, poate că dumnealui ar fi un primar bun într-un orășel din Garcia Marquez”

  1. Este total adevarat ca avem se pare un primar total, ancorat la aplicatia facebook, si nicidecum la realitate. Care evident, facuta la modul mai mult virtual, e ca si cum treburile orasului se fac din umbra si cu rea-credinta.

  2. Suntem in fata unui PRIMAR CU INSTINCT PRIMAR de o modalitate inedita de a conduce urbea de pe Bega, intr-un mod tipic SF adica el nu apare pe mai nicaieri, si alege sa isi faca treaba nu pe teren ci mai mult la tv sau pe site-uri de internet. Cum se poate asa ceva…???

  3. Soc! Sa vina duba! Imi plac etichetele puse: „atac, acuze, bani, primar”. Hopa! Ce avem noi aici? Dar ce avem noi aici? Un deputat acuza! Un primar tace! Tace si nu face! In sfarsit, cineva a spus ce gandim toti: primarul doarme. E timpul sa se trezeasca la realitate: vrea bani? Sa lupte pentru ei. Sa-i ceara! „Viata n-are buton de rewind”: sa nu mai piarda timpul si sa faca tot ce trebuie sa ne arate ca merita sa fie primar. Sa-l vedem pe dansul si pe subordonatii din Primaria Timisoarei cum bat drumul la Bucuresti, Bruxelles, China, New York, nu in vacante, ci sa incheie contracte, parteneriate, care sa imbunatateasca nivelul de trai al timisorenilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*