Ultimele stiri

Deputatul de Timiş PNL Horia Cristian consideră că Timişoara nu are nevoie de spital regional

Deputatul de Timiş, Horia Cristian (PNL), a declarat că este de acord cu decizia Guvernului de a nu finanţa construirea unui spital regional, în Timişoara.

Horia Cristian a spus că, din punctul său de vedere, oraşul nu are nevoie de un astfel de spital, ci e nevoie de o singură modificare pentru ca Timişoara să aibă un spital regional.

„Lipseşte un singur lucru, obstetrica. Dacă am face o secţie puternică, cu săli de operaţie, am putea transforma Spitalul Municipal, în regional.”

Deşi şeful de partid PNL, primarul Nicolae Robu, a declarat că va face demersuri pentru a se asigura că oraşul de pe Bega va avea un asemenea spital, Horia Cristian consideră că la Cluj şi la Iaşi acestea sunt mult mai necesare decât aici.

„Pentru cei care îşi închipuie că va fi un spital uriaş se înşeală. Spitalul regional are doar 600 de paturi şi se fac doar urgenţe. Să nu credeţi că este un mega-giga-spital. Timişoara este foarte bine acoperită din punct de vedere al serviciilor de urgenţă. Trebuie să vă gândiţi că nu suntem singuri pe lume şi că Timişoara nu este buricul pământului.”

2 Commentarii pe Deputatul de Timiş PNL Horia Cristian consideră că Timişoara nu are nevoie de spital regional

  1. cum sa avem nevoie de spital regional cand dl deputat e interesat sa atraga cat mai multi pacienti in spitalul lui privat situat vis-a-vis de spitalul Atena?

  2. parca asa promisese dl deputat in campanie: spital regional…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*