Ultimele stiri

Deputatul Ion Răducanu, lăudat de primarul Nicolae Robu pentru implicarea în realizarea Centurii Sud a Timișoarei

autostrada

Primul pas în realizarea Centurii Sud a Timișoarei a fost făcut prin introducerea acesteia în Master-Plan, dar primarul Nicolae Robu nu renunță la ideea de miting. Edilul spune că vrea finanțarea obiectivului chiar în acest an, în caz contrar va chema timișorenii în stradă.

„S-a făcut un pas în rezolvarea centurii din Timișoara. Un pas pentru care eu a fost vocea cea mai sonoră și am chemat în unitate toți politiceenii locali. Am lansat un apel către parlamentarii de Timiș, indiferet de partidul care erau. Atunci colegii d ela PSD au suținut că nu e nevoie ca obiectivul să fie prins în Master-Plan, cei din minister au spus că nu e cazul să fie prins acest obiecti în Master-Plan, dar astea țin de trecut. Ce este important este că ministrul Ioan Rus, a înțeles că acest obiectiv trebuie trecut în Master-Plan și la trecut și va fi și mai important să vedem alocarea de fonduri. (…) Dacă nu se alocă fonduri începând din 2015, voi face un mare miting pentru a pune presiune pe Guvern”, spune primarul Nicolae Robu.

Chiar dacă deputații din formațiunile rivale nu s-au prea înghesuit să pledeze pentru realizarea Centurii Sud a Timișoarei, primarul a ținut să-l felicite pe deputatul UNPR Ion Răducanu pentru implcare. De asmenea, edilul le-a mulțumit și timișorenilor ce au semnat petiția pentru includerea centurii în Master-Plan.

Vreau să felicit implicarea deputatului UNPR Ion Răducanu, care a fost cel mai preocupat de acest subiect. Am avut disuții cu dânsul și s-a angajat să facă cumva să se aducă corecții Master-Planului și pentru a se începe acordarea de finanțare acum în 2015. Le mulțumesc timișorenilor că mi s-au alăturat atunci când am strns semnături, și sunt convins să a contat faptu că în spatele diligențelor am avut 15.000 de semnături. Un obiectiv ca Centura Timișoarei nu trebuie finalizat, oricine este la Guvernare trebuie să realizeze astfel de obiective în toate orașele, a mai spus edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*