Ultimele stiri

Deputatul PSD Cătălin Tiuch solicită Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice un răspuns pe tema indicelui de poluare crescut în Timișoara

Deputatul PSD Cătălin Tiuch îi solicită Ministrului Attila Korodi de la Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice un răspuns scris și oral pe tema indicelui de poluare crescut în Timișoara.

„Vă aduc în atenție situația timișorenilor care de ani de zile se plâng că nu pot respira din cauza mirosurilor insuportabile de la fabrica de anvelope Continental Automotive Products. Dacă până acum reclamau un indice de poluare crescut în zona Pădurea Verde, acum afirmă că mirosul s-a extins în aproape tot orașul și în câteva comune din zona metropolitană a Timișoarei.

Domnule Ministru, vă rog să aveți amabilitatea de a răspunde la următoarele întrebări:

  1. Ce măsuri au luat până acum instituțiile aflate în subordinea ministerului condus de dumneavoastră?
  2. Daca au fost aplicate amenzi, acestea au fost plătite?
  3. Care este planul ministerului pentru soluționarea multiplelor sesizări, atât ale cetățenilor cât și a reprezentanților locali?
  4. Aveți în vedere un plan de management de mediu pentru zonele afectate?
  5. Aveți cunoștință despre inițierea unui proiect european în vederea implementării unor politici de mediu?”, transmit Cătălin Tiuch.

1 Commentariu pe Deputatul PSD Cătălin Tiuch solicită Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice un răspuns pe tema indicelui de poluare crescut în Timișoara

  1. Ce poate sa spuna domnul deputat de mirosul ce persista in comunele din jurul deponeului de la Ghizela?
    Ce masuri crede dansul ca s-ar putea lua deoarece dimineata si seara este insuportabil.-
    La Timisoara sunt interese in spatele acestei implicari,de un anumit fel dar la deponeu ar putea fi unul electoral macar.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*