Ultimele stiri

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu: „Colegii de la PDL, o parte sunt la prânz în PDL şi seara la Mişcarea Populară”

Deputatul PSD, Gheorghe Ciobanu, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de foştii săi colegi de la PDL. Acesta a vorbit despre afirmaţiile deputatului PDL, Alin Popoviciu, care în urmă cu câteva zile, a declarat că Timişul nu va mai avea Centru Intermodal de Transport Marfă. Informaţiile date atunci de deputatul PDL au fost combătute de preşedintele CJT, Titu Bojin, care a spus că Centrul Intermodal va fi construit la Remetea.

Deputatul Gheorghe Ciobanu a declarat că e nevoie de mai multă atenţie înainte de a se face declaraţii publice şi că foştii săi colegi ar trebui să se ocupe de propriile probleme.

„Aceşti colegi de la PDL, o parte sunt la prânz în PDL şi seara la Mişcarea Populară şi invers. Nebunia asta te face să te zăpăceşti de cap. Doar aşa îmi explic cum pot să spună aşa ceva”, a afirmat deputatul PSD.

3 Commentarii pe Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu: „Colegii de la PDL, o parte sunt la prânz în PDL şi seara la Mişcarea Populară”

  1. Exceptional! Uite cine vorbeste … ! 🙂 Asta-i chiar buna, domnule Ciobanu Gheorghe, cat tupeu trebuie sa ai sa-i judeci pe altii. De unde au astia atat tupeu…, e incredibil.

  2. dar de unde stii dumneata, domnule deputat ce fac PDL-istii la pranz? II supraveghezi?

  3. Da, chiar așa! Ce-i cu „taseistul” ăsta? Ce-i dă dreptul să judece pe alții? Experiența lui dobândită pe drumul din partid în partid?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*