Ultimele stiri

Deschiderea şantierului Michelangelo amânată din nou. Ce lucrări se mai fac

Nicolae Robu

Dacă zilele trecute, Nicolae Robu se lăuda că lucrările de pe şantierul Michelangelo pot fi finalizate sâmbătă sau în următoarele zile, acum, declaraţiile acestuia s-au mai schimbat. Edilul a afirmat că, deşi lucrările sunt aproape de final, ar putea să mai dureze încă două săptămâni până când se va circula, din nou, pe axa nord-sud, de aici.

„Nu dorim să mai închidem axa aceea. Trebuie să se pună balustradele la pod. Pietonii circulă deja pe acolo, dar o fac pe răspunderea lor, pentru că pe un şantier accesul este interzis. Trebuie să se alinieze canalele, şi sunt peste 70, după ce se toarnă şi stratul final, şi trebuie amenajate spaţiile verzi, iar apoi trebuie făcute marcajele. Deci, dacă vrem să dăm spre folosinţă un spaţiu gata amenajat, mai este nevoie de ceva timp. Noi am fi putut să dăm drumul de săptămâna trecută, mai ales în context electoral, dar eu am considerat că o atitudine responsabilă este aceea de a nu influenţa acest proiect prin procese electorale, ci a-l lăsa să se deruleze în ritmul său natural şi corect”, a afirmat edilul.

În ceea priveşte termenul de finalizare, primarul nu poate să dea o dată exactă, dar crede că poate dura „încă o săptămâna sau două”. De asemenea, edilul a ţinut să precizeze că timişorenii sunt foarte înţelegători şi că vor avea răbdare ca toate lucrările să fie finalizate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*