Ultimele stiri

Deschiderea subpasajului Michelangelo, la mila vremii. Cu ce vești proaste vine primarul Nicolae Robu

Michelangelo

Teoretic, ar mai fi timp ca până înainte de Crăciun intersecția Michelangelo să fie dată în folosință, așa cum era și promisiunea. Practic, însă, vremea iar le pune bețe în roate muncitorilor de pe șantier. Așadar, situația rămâne incertă: autoritățile locale nu știut dacă de Crăciun șoferii vor putea circula sa nu prin subpasaj.

Primarul Nicolae Robu a venit cu noi vești legate de deschiderea subpasajului Michelangelo. Dacă până acum promitea că acesta va fi dat în folosință până la Crăciun dacă vremea va tine cu muncitorii, iată că temerile edilului se adeveresc. Afara a plouat, iar temperaturile au devenit negative.

„De când vremea este cumplită s-a lucrat în permanență și în aceste condiții, dar evident că nu s-a putut lucra cu același spor. V-am spus de la început că există operații tehnice ce nu pot fi făcute în orice condiții de temperatură și umiditate. Ca urmare nu va pot spune astăzi dacă putem da în folosință intersecția înainte de Crăciun. Oricum este doar 1 an și opt luni de când am început această lucrare și cred că nu poate fi nimeni nemulțumit de ritmul lucrării”, a explicat Nicolae Robu.

Timp pentru lucrările ce mai sunt de făcut ar fi suficient, însă, vremea capricioasă a dat tot planul peste cap, astfel că subpasajul riscă să fie dat în folosință abia în primăvară, atunci când temperaturile vor crește.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*