Ultimele stiri

Descinderi în casa unor recuperatori, la Gotlob

masina politie

Poliţiştii din Periam şi din Sânnicolau Mare au descins în locuințele a doi barbați din Gotlob, care au tâlhărit un consătean. Pe pare că cei doi încercau să recupereze o datorie pe care victima o avea la ei. La domiciliile celor în cauză, poliţiştii au identificat bunurile sustrase de la persoana vătămată.

Victima a împrumutat bani de la cei doi consăteni, dar nu a mai avut cum să-i returneze. Sătui să tot aștepte ca acesta să le returneze banii, recuperatorii au hotărât să-și facă singuri dreptate. Totuși norocul nu le-a surâs și polițiștii i-au descoperit. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ridicat toate bunurile sustrase, acestea fiind predate păgubitului.

În cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a unuia dintre cei doi recuperatori, urmând ca în cursul zilei de azi acesta să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*