Ultimele stiri

Descinderi în cluburile din Timișoara. S-au aplicat amenzi de peste 9000 de lei în doar câteva ore

descinderi

Mascații le-au înterrupt distracția noaptea trecută petrecăreților din Timișoara. Aceștia au descins în cluburile orașului de pe Bega și au aplicat sancţiuni în valoare de 9000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrători din cadrul I.T.M., I.S.U. BANAT şi O.P.C. Timiş, au efectuat, vineri noapte, o acţiune pe raza municipiului Timişoara în scopul stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a unor cluburi de noapte, cât şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Astfel, au fost aplicate sancţiuni în valoare de 9000 de lei administratorilor a trei dintre cluburile verificate. De asemenea, reprezentanţii I.S.U Banat au aplicat şase sancţiuni pentru nereguli privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire a incendiilor.

Totodată, administratorul unui club s-a ales cu o amendă de 3000 pentru că nu avea în club personal care să se ocupe de ordinea şi liniştea publică în interiorul localului.

Nici petrecăreții nu au scăpat de controalele polițiștilor. Toate persoanele din cluburi au fost verificate de poliţişti în bazele de date.

2 Commentarii pe Descinderi în cluburile din Timișoara. S-au aplicat amenzi de peste 9000 de lei în doar câteva ore

  1. Amenzile si sanctiunile sunt infime in raport cu castigurile ,,,, din aceste activitatii ,,,,, De apreciat faptul ca au fost identificati participantii!!!!,,, beneficiarii de PLACERII in comparatie cu multi oamenii necajiti !!!!

  2. —————- Aici se manipuleaza sume importante !!!!!,,, Aici re face trafic de influienta ,,,, se vand droguri,,, se decid Sentinte pentru JUSTITIE!!!!! jenante situatii,,,,,, Cluburile NU apartin oricarei persoane ci numai protejatilor,,,, Aprecieri ,,, daca s-a lucrat cinstit, impartial si s-a actionat acolo unde trebuie si asa cum trebuie !!!! ,,,,, Sa se desrtructureze „”structurile mafiote din JUSTITIE „”!!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*