Ultimele stiri

Descinderi la fosta unitate militară din Calea Aradului. Vezi ce au găsit polițiștii [FOTO]

fosta unitate militara

Deși polițiștii locali descind în fiecare lună la fosta unitate militară de transmisiuni din Calea Aradului, aceasta este veșnic ocupată de oameni ai străzii care adună mormane de gunoaie în jurul lor. O nouă acțiune pentru depistarea persoanelor fără adăpost și salubrizarea fostei unități militare a avut loc marți dimineață, când polițiștii locali au luat cu asalt clădirea.

Polițiștii locali împreună cu reprezentanți ai Direcției de Mediu din cadrul Primăriei, ai Retim și ai Danyflor au descoperit nouă persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 51 de ani și mormane de gunoaie în cladirile fostei unități militare. Reprezentanții Retim au strâns din locația respectivă peste 80 de metri cubi de deșeuri, iar persoanele găsite, care nu au domiciliu pe Timișoara au fost trimise de polițiști în localitățile din care provin.

Aceasta nu este singura acțiune de acest gen. În urmă cu o lună, polițiștii locali au depistat în clădirile aparținând fostei unități militare un număr de 29 de persoane dintre care 17 minori.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*