Ultimele stiri

Descinderi la o grupare de hoți și tâlhari din Timiș. Ce caută polițiștii

mascati

Poliţiştii timişeni efectuează 3 percheziţii pe raza judeţului Timiş la persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de tâlhărie şi furt calificat. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor infracţionale este estimat la 40.000 de lei.

“Azi, 13 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 3 percheziţii pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de comiterea a două tâlhării şi două fapte de furt calificat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a patru tineri cu vârste de 25 şi 26 de ani, toţi din judeţul Timiş.

În fapt, în perioada iunie-august, cei în cauză ar fi sustras mai multe bunuri (un autoturism, 2 ATV-uri, bormaşini, flexuri, drujbe, motocoase, etc.) din ferme agricole situate pe raza judeţului Timiş, producând un prejudiciu de aproape 40.000 de lei.

La două dintre faptele comise, tinerii ar fi folosit de violenţa fizică pentru a sustrage bunurile sau pentru a-şi asigura scăparea de la locul faptei.

Până în prezent poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*