Ultimele stiri

Descinderi la Spitalul Județean Timișoara, în secția condusă de medicul Mihai Ionac: „Sunt suspiciuni că am luat mită”

mihai ionac

Percheziții, în această dimineață, la vila medicului Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, dar și la Spitalul Județean Timișoara. Este vorba despre polițiști DGA și trupe speciale ale Jandarmeriei, care au descins în cele două locații pentru care au mandate judecătorești de percheziție, într-un dosar din 2014 instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Medicul Mihai Ionac spune că „sunt suspiciuni că am luat mită, ceea ce nu este adevărat”. „Mi se pare tragic ce se întâmplă și probabil că trebuia să aleg să-mi fac cariera în altă parte a lumii, unde ceea ce dorești cu bună intenție să faci este prețuit și sprijinit. Vizavi de pacienți, nu cred. Întotdeauna mi-am făcut datoria față de ei și întodeauna sănătatea lor a fost prioritatea mea. Poate că sunt și pacienți nemulțumiți, dar întotdeauna am făcut ce mi-a stat în putință”, a mai spus medicul Mihai Ionac, la Digi24.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Timișoara, anchetatorii verifică registratura, camera în care sunt depozitate materialele sanitare, camera de gardă, precum și cabinetele medicului Mihai Ionac și a asistentei șefe.

Vă reamintim că reprezentanții Curții de Conturi au făcut public, în această săptămână, un raport în care sunt sesizate nereguli grave în Clinica de Chirurgie Vasculară.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*