Ultimele stiri

Descoperire macabră pe Bega! Un bărbat a fost găsit înecat. UPDATE: Încă un cadavru a fost descoperit în apele Begăi

pompieri

Descoperire macabră miercuri după-amiază pe Bega! În timp ce se plimba pe malul canalului,un timișorean a văzut plutind în apă, în zona Parcului Copiilor, un cadavru. Bărbatul înecat este un tânăr de 26 de ani din localitatea Ghiroda.

Cadavrul a fost găsit pe Bega, în  apropierea Parcului Copiilor din Timișoara. Corpul neînsuflețit a fost scos pe mal de pompierii deplasați la fața locului. Din spusele polițiștilor, acesta se afla în apă de mai multe zile.

Asupra cadavrului a fost găsit un act de identitate și s-a stabilit că victima este un tânăr de 26 de ani din Ghiroda.

Pentru a se stabili cu exactitate modul în care a murit tânărul, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Din primele informații, ar părea că este vorba despre sinucidere.

UPDATE:

O a doua persoană a fost descoperită înecată în canalul Bega în cursul după-amiezii de miercuri. Mai mulți trecători au obeservat în zona Splaiului Nicolae Titulescu mai multe haine care pluteau aproape de mal și au alertat autoritățile. După aproximativ o oră de căutări, scafandrii au scos din apă cadavrul  unui tânăr de 18 ani, dispărut marți din căminul unui liceu din Timişoara, unde era cazat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că înainte de a dispărea, tânărul s-a certat cu prietena sa. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă să stabilească dacă tânărul și-a luat singur viața.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*