Ultimele stiri

Descoperire şocantă. Ce a găsit o bătrână în castravetele cumpărat de la supermarket

castravete

O femeie din Marea Britanie, care a cumpărat un castravete ambalat de la supermarket, a avut o surpiză neplăcută atunci când a ajuns acasă şi a vrut să-l scoată din ambalaj. Aceasta a găsit, sub folia de plastic ce învelea leguma, o şopârlă moartă.

Jenny Wilkinson, în vârstă de 54 de ani, a plătit 20 de pence pentru castravetele cumpărat dintr-un supermarket din oraşul Cowes. Când a ajuns acasă, aceasta a vrut să taie leguma, pentru a i-o oferi nepotului său de un an, însă a descoperit o pată suspectă. La o inspecţie mai atentă, bătrână a fost surprinsă să descopere că sub ambalaj se afla o şopârlă moartă.

Cel mai probabil, reptila a ajuns pe legumă în urma procesului de ambalare, în Olanda. Wilkinson a trimis o scrisoare magazinului de unde a cumpărat castravetele, iar reprezentanţii i-au cerut scuze şi i-au oferit un voucher în valoare de 20 de lire. În plus, aceştia au declarat că neplăcutul incident a fost unul izolat, magazinul având un mecanism strict de control al calităţii produselor, scrie EVZ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*