Ultimele stiri

Deși nu se află în țară, Nicolae Robu are un nou sondaj pentru timișoreni. Ce vrea să știe primarul

Deși încă nu s-a întors din vizitele oficiale pe care le face în Spania și în Portugalia, Nicolae Robu a pregătit un nou sondaj pentru cetățenii orașului.

De data acesta, primarul Timișoarei i-a întrebat pe locuitorii orașului de pe Bega „despre care din următoarele partide aveți o părere bună sau foarte bună”. Tema sondajului, așa cum a definit-o edilul, este: „Părerea despre partidele din Timiș” și are zece variante de răspuns. Printre acestea nu se numără și PNL pentru că, spune Nicolae Robu, el deja știe care este opinia timișorenilor despre partidul liberal.

„Părerea dumneavoastră despre PNL Timiş o cunosc foarte bine din numeroasele sondaje pe care le-am efectuat şi ţin să vă mulţumesc pentru aprecierile de departe majoritare foarte bune şi bune”, a scris edilul pe grupul Împreună pentru Timișoara de pe Facebook.

Din păcate cele mai multe voturi, în momentul de față, în sondajul primarului, o are varianta de răspuns: „despre niciunul, despre toate am o părere proastă sau foarte proastă”. Această opțiune a fost aleasă de 126 dintre cei care au participat la sondaj. Pe locul doi se află PSD cu 7 voturi, urmat de PMP cu 6 voturi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*