Ultimele stiri

Deși Primăria are de primit milioane de lei din datorii, poate cu greu să spere la acești bani. Marian Iancu, printre cei mai îndatorați

Primaria Timisoara

O avere! Atât ar trebui să primească Primăria Timișoara de la datornici. Vorbim de milioane de lei, cu care s-ar putea pune pe picioare sute de proiecte pentru Timișoara, dar bani pe care municipalității îi va fi greu să îi recupereze, chiar dacă în unele cazuri există și decizii judecătorești în acest sens.

Numai de la Marian Iancu, fostul finanţator al lui echipei de fotbal Poli Timișoara, Primăria ar avea de recuperat suma de 7,5 milioane de lei, bani obținuţi ilegal. Viceprimarul Traian Stoia anunța acum aproximativ o lună că deja există o decizie judecătorească care teoretic l-ar obliga pe Iancu să restituie banii Primăriei, practic, până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic.

„Cineva trebuie să răspundă că s-au dat bani unui tip care nu avea dreptul să-i primească”, a declarat în acest sens viceprimarul Traian Stoia.

Printre alte societăți care au rămas datoare municipalității se află și o firmă care s-a ocupat de administrarea cimitirului din Calea Şagului, aceasta fiind datoare cu 25,4 milioane de lei, dar și o societate care se ocupă cu publicitatea stradală.

Viceprimarul Traian Stoia spune că va cere o ședință la nivel de conducere a Primăriei în care să se stabilească cum acești bani vor putea reintra în conturile Primăriei. Acesta atrage atenția că „vinovații trebuie să plătească”, iar în această categorie îi include și pe angajații Primăriei care nu și-au făcut treaba așa cum trebuie, sau care au închis de bună voie ochii în anumite situații.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*