Ultimele stiri

Deși promise pentru toamna aceasta, tramvaiele reabilitate nu vin anul acesta! Ce spune primarul Nicolae Robu

tramvai-timisoara

Timișorenii care au crezut în promisiunile municipalității și au sperat că se vor plimba toamna aceasta cu tramvaie cu internet și camere de filmat, vor mai aștepta mult și bine. Cele două tramvaie trimise spre reabilitare nu vor fi gata anul acesta. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care spune că deși firma a promis că lucrările vor fi gata în 3-4 luni, termenul nu a fost respectat.

“Se lucrează la reabilitarea tramvaielor. Directorul RATT, domnul Goia, merge în fiecare vineri la Arad să vadă procesul. Nu avem o dată fermă de finalizare. La primele două tramvaie merge mai greu. Firma spunea că primele tramvaie durează 3-4 luni, iată că durează mai mult. Nu cred că tramvaiele vor veni anul acest, după ce am văzut în ce stadiu erau acum două săptămâni”, a explicat edilul.

Totuși, timișorenii își pot păstra speranțele pentru la anul, când primarul promite că se vor face chiar și douăzeci de tramvaie dacă firmele vor avea capacitatea necesară. Cu toate aceste, chiar și primarul este sceptic…

„Nu cred că vor fi în stare să reabiliteze 20 de tramvaie. Bani, găsim!”, a mai adăugat Robu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*