Ultimele stiri

Deși se mișcă greu, proiectul de management al traficului pe bani europeni stă în picioare

management trafic

Implementarea sistemului de management a traficului din Timișoara pe bani europeni, pare că a intrat pe un făgaș mai bun. Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că deși licitația continuă de mai bine de un an, aceasta se apropie tot mai tare de final. Totuși, nimeni nu garantează că aceasta licitație nu va mai fi contestată, mai ales că firma care a făcut acest lucru în repetate rânduri se află încă în joc.

“Licitația continuă de peste un an. Este în faza aproape de anunțarea rezultatelor premergătoare licitației electronice. Mai sunt niște rezultate de obținut, mai trebuie ca experții care au întocmit caietul de sarcini să răspundă la niște clarificări. Apoi se vor comunica rapid rezultatele și se trece la licitația electronică’, a declarant, joi, primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că proiectul de management al traficului se află în pericol de a pierde banii europeni pentru că a stagnat la stadiul de licitație. Acest lucru s-a întâmplat deoarece rezulatele licitației au fost contestate în repetate rânduri de firma Swarco.

Pimarul susține că ar mai fi timp ca proiectul de 8,5 milioane de euro din bani europeni să fie dus la bun sfârșit, dar totul depinde de cât de repede va fi finalizată licitația aflată în curs de desfășurare. Termenul la care proiectul trebuie să fie gata este iunie 2015.

 

1 Commentariu pe Deși se mișcă greu, proiectul de management al traficului pe bani europeni stă în picioare

  1. se misca foarte greu, nici n-a pornit, poza-i din Bucuresti 🙂

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*