Ultimele stiri

Deși trebuia să fie gata până la Crăciun, deschiderea subpasajului Michelangelo ar putea fi amânată până la primăvară

Deși s-a lucrat zi și noapte și chiar de 1 Decembrie la santierul de la Michelangelo, ceva scârțâie. Din cauza vremii nefavorabile lucrările ar putea fi gata doar la primavară, căci acestea nu pot fi făcute pe ploaie sau la temperature negative.

Astfel, deși promitea că timișorenii vor primi în dar de Crăciun intersecția Michelangelo, primarul Nicolae Robu a recunoscut că s-ar putea să nu se întâmple acest lucru, deoarece vremea de afară nu le permite muncitorilor să-și desfășoare lucrările în ritmul în care ar trebui. În plus, dacă e să ne uităm pe prognoza meteo, cel mai plauzibil ar fi ca aceste lucrări să fie gata doar în primavară, căci vremea nu pare că dea semne bune.

“Sperăm ca vremea să ne permită să finalizăm lucrările, așa cum ne-am propus. Spun sperăm pentru că prognozele meteo din ultima vreme nu s-au prea adeverit. Pentru noi este foarte important să nu plouă să putem realiza asfaltarea, dar este și mai important să nu avem temperaturi negative. Dacă condițiile meteo vor fi bune atunci categoric vom finaliza până la Crăciun, dacă nu , cu părere de rău, ne vom vedea nevoiți să amânăm finalizarea lucrărilor până la primavară”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Ar mai fi nevoie de aproximativ trei săptămâni de vreme bună pentru ca lucrările să fie finalizate, iar edilul lasă totul în seama “Celui de Sus” și speră că vremea va permite finalizarea intersecției Michelangelo până în data de 23 decembrie.

Totuși, per total edilul se declară mulțumit de felul în care s-a lucrat pe șantierul Michelangelo, având în vedere ca anul 2014 a fost unul dintre cei mai ploioși din ultima vreme.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*