Ultimele stiri

Designerul timişorean Adrian Haiduc, cu pălărie accesorizată cu brânză şi roşii pe cap, la cea mai tare expoziţie de bijuterii de peste Ocean FOTO

Aflat în Statele Unite, acolo unde îşi definitivează studiile, timişoreanul Adrian Haiduc a fost invitat să participe la una dintre cele mai prestigioase expoziţii de bijuterii de peste Ocean: JOGS Tucson Gem and Jewelry Show.

Adrian Haiduc a prezentat, în cadrul expoziţiei, o eşarfă realizată din turquoise mosaic, seed beads şi cristale care i-a impresionat pe reprezentanţii institutelor de gemologie din Statele Unite şi Canada. Mai mult, preţioasa eşarfă care măsoară 1,5 metri a fost scoasă la licitaţie şi a fost cumpărată de către o multimilionară din Carolina de Nord.

„Este unul dintre cele mai importante evenimente la care particip aici, în Statele Unite. Calitatea şi unicitatea sunt foarte apreciate, iar eu m-am simţit extraordinar reprezentând România. Banii pe eşarfă vor fi donaţi în scop caritabil de către Institutul American de Gemologie”, a declarat Haiduc, care, el însuşi a avut o apariţie de senzaţie la eveniment.

Excentricul designer a purtat o pălărie realizată din fire de cupru, croset de seed beads, perle keishi, hematit şi cristale colorate de quartz şi accesorizată cu caşcaval-brânză, roşii cherry, care a fost punctul de atracţie al evenimentului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*