Ultimele stiri

Despre cum trebuie să arate pavajul din centrul istoric al Timișoarei, cu Nicolae Robu

Libertatii

Multe s-au spus despre cum v-a arăta pavajul din centrul istoric al Timișoarei. Totuși, ceea ce nu se știe este faptul că primarul Nicolae Robu le-a pus condiții proiectanților în ceea ce privește piatra din care acesta va fi realizat. Astfel, acestea ar trebui „să arate bine, să aibă un aer de vechi, să fie comodă, să aibă durabilitate”.

Mai mult decât atât, deși în mare parte se declară mulțumit de pavajul realizat până acum, primarul spune că în unele locuri a fost nevoie de intervenții de corecție și chiar că a semnat cu markerul câteva pietre, ca mostre, pentru ca firma care realizează lucrările să știe ce să folosească și ce nu.

„Sunt mulțumit, mai sunt intervenții de corecție care trebuie aduse. Eu am semnat cu markerul pe câteva pietre cu ce este acceptabil, să nu mai fie firma nevoită să scoată pietre care nu sunt în regulă. Am spus: Dacă au un grad de netezime comparabil cu acesta sunt în regulă, dacă nu, nu le mai puneți că vă pun să le dați jos”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*