Ultimele stiri

DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul MORŢII lui Robin Williams: S-A SPÂNZURAT cu o CUREA, după ce a încercat să-şi TAIE VENELE

robin williams

Detalii de ultimă oră au fost făcute publice în cazul morţii marelui actor Robin Williams. Autorităţile au declarat că starul s-a spânzurat cu o curea, după ce ar fi încercat să-şi taie venele cu un briceag.

După o anchetă preliminară, autorităţile au declarat că actorul s-a sinucis folosindu-se de o curea şi un scaun, după ce ar fi încercat să-şi taie venele de la încheietura mâinii cu un briceag.

Starul a fost găsit de asistentul său spânzurat cu o curea pe care o prinsese în tocul uşii dormitorului. De asemenea, la mâna stânga avea mai multe răni, iar briceagul cu sânge pe el era aruncat pe jos. Deocamdată nu s-a analizat sângele de pe lama cuţitului, dar pare evident că el aparţine actorului.

Autorităţile nu pot spune încă dacă Robin a lăsat sau nu vreun bilet de adio şi nici dacă acesta consumase droguri sau alcool înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Robin Williams, unul dintre cei mai mari actori și comedieni de la Hollywood, a fost găsit mort în casa sa din orașul Tiburon, California. Din primele informații a reieşit că starul a murit prin asfixiere. Actorul a avut probleme cu drogurile si depresia de care suferea in ultima vreme, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*