Ultimele stiri

Detalii despre proiectul lărgirii pasajului Popa Şapcă din Timişoara. SPECTACULOS cum va arăta la final VIDEO

pasajul popa sapca

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a oferit detalii suplimentare, pe Facebook, cu privire la modul în care va arăta pasajul Popa Şapcă după ce va fi lărgit, şi nu numai.

Licitaţia pentru acest proiect a început, astfel că se caută constructor pentru lărgirea pasajului pe sub calea ferată „Popa Şapcă” şi a străzilor Popa Şapcă şi Antenei, unul din locurile cu cele mai mari ambuteiaje din Timişoara.

Potrivit edilului-şef, strada Popa Şapcă va fi lărgită la patru benzi, pe toată extinderea ei, deci de la punctele cardinale până la trecerea pe sub calea ferata, se va lărgi pasajul pe sub calea ferată la patru benzi, se va lărgi strada Antenei la patru benzi, pe toată extinderea ei, deci de la trecerea pe sub calea ferată până la sensul giratoriu de la Galeria 1, se va amenaja un sens giratoriu la intersecţia str. Antenei cu viitorul inel 2 de trafic, inel din care un tronson va fi realizat în cadrul proiectului Open Ville, pe banii investitorului.

De asemenea, vor fi amenajate trotuare şi piste de biciclete civilizate pe ambele părţi ale pasajului şi străzilor conexe, se vor prevedea pompe pentru evacuarea eficientă a apei pluviale, în Bega -ca la Michelangelo, nu în reţeaua de canalizare.

„Dacă vă place proiectul, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul „Dislike! Mare scofală!” :))), s-a amuzat Nicolae Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*