Ultimele stiri

Deținuții de la Penitenciarul Timișoara vin cu oile la expoziția Banat Agralim

oi

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara organizează, în această săptămână, o serie de evenimente la care sunt așteptați să participe chiar și miniștrii din România sau Moldova. Pe lângă conferințele și simpozioanele tematice organizate, cel mai așteptat moment va fi expoziția Banat Agralim, unde timișorenii pot admira zeci de animale domestice, dar și utilaje agricole.

Față de anii precedenți, târgul din acest an organizat de Universitatea de Științe Agricole aduce și câteva noutăți, printre care și prezența mai multor meșteri populari. Pentru prima dată, printre expozanți se află și deținuții de la Penitenciarul Timișoara, care vor participa cu mai multe oi, după ce au accesat un program finanțat cu bani de la Uniunea Europeană cu care au realizat o fermă performantă.

Expoziția Internațională Banat Agralim va fi deschisă de vineri, 30 mai, până duminică, 1 iunie și are loc, ca de obicei, în curtea universității de pe Calea Aradului. Nu mai puțin de o sută de expozanți vor participa la eveniment.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*