Ultimele stiri

Deținuții din trei țări sprijină copiii bolnavi de cancer. Vezi cum contribuie deținuții din Timișoara

În perioada 10 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015, Penitenciarul Timişoara, în calitate de organizator, în colaborare cu Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor cu Afecţiuni Hemato– Oncologice „Patricia Popa”, expune, în incinta Filarmonicii Banatul Timişoara, lucrări de pictură, grafică și fotografie realizate de deţinuţii aflaţi în custodia penitenciarelor din România, Ungaria şi Grecia.

Evenimentul face parte din proiectul „Expoziţia internaţională de pictură, grafică şi fotografie Omul în oglindă”. Scopul lui este de a sprijini copiii cu afecţiuni medicale grave, prin implicarea deţinuţilor în acţiuni de caritate, în vederea formării şi dezvoltării de capacităţi şi atitudini menite să contribuie la optimizarea dezvoltării personale şi creşterii şanselor de reintegrare socială.

Fondurile obţinute din valorificarea lucrărilor vor fi donate Centrului de Transplant medular din cadrul Spitalului „Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru achiziţionarea de echipament medical, transmit reprezentanții penitenciarului.

Catalogul lucrărilor participante la expoziţia Omul în oglindă poate fi vizualizat pe site-ul Penitenciarului Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*