Ultimele stiri

DEZASTRU pentru şoferii din Timişoara. Primăria vrea să lărgească două pasaje importante în acelaşi timp

Va fi haos în traficul din Timişoara. Asta pentru că primarul Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că se doreşte ca două pasaje importante din oraş să fie lărgite în acelaşi timp. Este vorba despre Pasajul Jiul şi Pasajul Popa Şapcă. În acest moment, municipalitatea a iniţiat licitaţiile pentru cele două pasaje.

“Dăm drumul la licitaţie pentru Pasajul Jiul şi mai aşteptăm o hârtie pentru Pasajul Popa Şapcă. Am decis să-mi asum demararea în paralel a celor două lucrări. Iniţial am fost mai reţinut şi am intenţionat, ca într-o primă etapă, să lărgim trecerea pe sub calea ferată şi strada la Popa Şapcă, precum şi bd. Antenelor, apoi să trecem la zona Jiul. Am mai cumpănit şi, într-un final, aşa cum mi-am asumat atâtea şi ştiu că pe unii îi voi nemulţumi, îmi asum demararea celor două lucrări deodată. Tocmai pentru a recupera din rămânerile în urmă ale oraşului nostru”, a declarat  Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei crede că atunci când lucrările de lărgire a celor două pasaje vor fi finalizate, ne vom putea mândri cu un oraş modern. „Va fi un oraş în care vom avea o fluenţă excelentă a traficului. Avem bani pentru ambele pasaje pentru că se încheie ciclul 2007-2013 de proicte europene şi banii pe care i-am anunţat vor fi rambursaţi şi vor constitui un capitol de venituri proprii la bugetul local. Dacă licitaţia merge bine, lucrările pot începe anul acesta”, a mai precizat primarul Robu.

1 Commentariu pe DEZASTRU pentru şoferii din Timişoara. Primăria vrea să lărgească două pasaje importante în acelaşi timp

  1. Si de ce e dezastru?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*