Ultimele stiri

Dezbatere publică la Timișoara despre facturile uriașe la electricitate și gaze. Când are loc

factura eon

Ştiaţi că preţurile reglementate la energie ascund subvenţii de la buget pe care nu le vedem, deşi tot noi le plătim? V-aţi întrebat de ce nu vă puteţi alege liber furnizorii de energie, ca la telefon, şi de ce calitatea energiei e proastă şi nu răspunde nimeni? Ştiţi cât şi cui plătiţi pentru energie, pe lângă factura pe care o primiţi prin poştă? – acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care timișorenii sunt invitați să afle un răspuns în cadrul unei dezbateri inedite organizate la Timișoara.

Expert Forum şi ARDOR Banat organizează o primă dezbatere publică
în Timişoara, la Universitatea de Vest – Amfiteatrul A03, sâmbătă, începand cu ora 10:30, despre liberalizarea pieţei de energie şi despre câţi bani scoatem în realitate din buzunar pentru factura la energie (electricitate şi gaze).

La dezbatere sunt invitaţi şi încurajaţi să participe toţi cei interesaţi. „Intenționăm să informăm că în realitate energia ne costă mai mult decât în Vest din cauza corupţiei. Credem că liberalizarea va lovi în primul rând grupurile de interese şi că o piaţă liberalizată poate însemna preţuri mai mici şi calitate mai bună decât ce avem azi. Explicăm şi dezbatem inclusiv situația de săptămâna aceasta cu creşterea preţurilor la căldură odată cu liberalizarea pieţei. Dezbaterea va începe şi se va sfârşi cu un scurt vot electronic prin care ne spuneţi cum şi ce trebuie să cerem public autorităţilor ca să nu mai fim furaţi la factură”, transmit organizatorii evenimentului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*