Ultimele stiri

Dezinteresul faţă de modul în care arată staţiile de tramvai putea să o coste pe o femeie viaţa. Ce s-a întâmplat

Accident Piata Maria

Deşi afişele pentru campania electorală apar în mai toate staţiile de tramvai, oficialii Primăriei nu par să fie la fel de interesaţi şi de stadiul jalnic în care se prezintă mai multe staţii de transport în comun din oraş.

De data aceasta, dezinteresul oficialilor putea să o coste pe o femeie în vârstă chiar viaţa. Femeia s-a dat jos din tramvai, în staţia din Piaţa Maria, şi a vrut să se sprijine de unul dintre geamurile de protecţie ale staţiei. Din păcate, în această staţie, la fel ca în multe altele din oraş, unul dintre geamurile de protecţie lipsea, iar femeia a căzut chiar pe carosabil. În urma impactului cu asfaltul, femeia şi-a pierdut temporar conștienţa. În ajutorul femeii au venit mai multe persoane, care i-au oferit primul ajutor şi care au stat alături de ea până ce aceasta şi-a revenit.

Accident Piata Maria

La faţa locului s-a prezentat şi echipajul SMURD, care a dus-o pe femeie la spital pentru a i se face investigaţii. Aceasta va rămâne sub supravegherea medicilor pentru următoarele ore. La prima vedere,  nu a suferit decât o leziune la cap.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*