Ultimele stiri

DEZVĂLUIRE – ȘOC a unui CÂNTĂREȚ DE LA NOI: ”SUNT GAY! Care-i problema?!”

cristi din banat

Puțini sunt cei care au o orientare sexuală diferită de cea hetero și au tăria să o recunoască public, mai ales în România, țare unde toleranța în acest sens este foarte aproape de limita inferioară.

Și totuși, Cristi din Banat, devenit celebru după ce a fost luat la mișto de Mircea Badea, a avut curajul de a declara că este gay, astăzi, în direct la o emisiune cu mare audiență.

„Da, sunt gay! Care e problema? Muncesc, am viaţă mea! Sunt cu cineva în Spania. În România, persoanele gay sunt condamnate, în străinătae n-are nimeni nicio problema”, a spus Cristi din Banat în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

„Mama mea ştie şi fraţii mei la fel. Chiar şi cei din satul meu ştiu. De când eram mic, eram sensibil şi atrăgeam atenţia. Nu îmi pac gesturile, în videoclip am exagerat. Mama mea e o femeie foarte bună la suflet, ca mine. Ea m-a întrebat când aveam vreo 16 anişori ce e cu mine, că mă vede deosebit şi fără nicio prietenă. I-am recunoscut că sunt gay. Ea a plâns mult şi am plâns şi eu fiindcă mi-a părut rău. După ce şi-a revenit, mi-a spus că nu contează, eu sunt fiul ei şi sunt sănătos şi asta e tot ce contează”, a mai spus Cristi, scrie Libertatea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*