Ultimele stiri

Dezvăluire surprinzătoare a unui fost consilier al lui Traian Băsescu

Fostul consilier al lui Traian Băsescu şi membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară a dezvăluit astăzi că preşedintele a făcut blat cu prezidenţiabilul Victor Ponta, explicând că PMP îşi îndeamnă electoratul să-l voteze pe Victor Viorel Ponta, contrar tuturor aparenţelor, informează nasul.tv.

“De ieri primesc telefoane de la diverși oameni din PMP. Deși săptămâna trecută se luase decizia politică de a merge în turul 2 pe ”vot anti Ponta”, acum, s-a schimbat schimbarea. PMP își va îndemna electoratul prin rețele să adopte o “stare de neutralitate”. Blatul Ponta – Udrea își va produce acum efectele. Tuturor celor din PMP care vă mai pasă de țară și nu de interesul meschin al doamnei, aveți posibilitatea să ieșiți din acest blat. Mulți ați fost (am fost) naivi, dar acum aveți posibilitatea să vedeți cu ochii voștri care a fost obiectivul real al acestei candidaturi”, scrie Cristian Hriţuc pe Facebook.

Președintele Traian Băsescu a semnat, pe 8 septembrie, decretul de eliberare din funcție din cadrul Administrației Prezidențiale a lui Cristian Hrițuc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*