Ultimele stiri

Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidenţiale, că o consideră „un angajament faţă de ţară”, pe care îl va respecta şi a spus că va cere în partid măsuri împotriva „oamenilor din PMP care au minţit la televizor” în legătură cu numărul de semnături strânse.

Cristian Diaconescu a declarat miercuri că va cere conducerii partidului să ia măsuri împotriva „oamenilor din PMP care au minţit la televizor în legătură cu numărul de semnături strânse pentru candidatura lui şi au creat o stare de confuzie” în PMP, informează Mediafax.

„Am văzut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniţi în politică, care mint cu neruşinare şi în legătură cu numărul de semnături şi în legătură cu încrederea publică. În momentul în care te duci la televizor şi minţi generând o stare de confuzie în interiorul partidului aflat în campanie electorală se creează un prejudiciu de imagine care trebuie sancţionat. Voi cere PMP să ia măsuri împotriva lor, aşa cum se întâmplă în orice partid disciplinat”, a spus Diaconescu, fără a nominaliza persoanele la care se referă.

El a vorbit şi despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României.

„Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect în orice condiţie”, a adăugat Cristian Diaconescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*