Ultimele stiri

Din cauza vremii urâte din Belgrad, un avion a aterizat pe aeroportul din Timişoara UPDATE Când a decolat aeronava spre Belgrad

avion

O cursă Abu – Dhabi + Belgrad (El Etihad Airlines) a aterizat, în această dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul din Belgrad.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, în cazul în care condiţiile meteo nu se vor îmbunătăţi, şi alte zboruri cu destinaţia Belgrad ar putea ajunge tot la Timişoara. Şi asta pentru că aeroportul timişorean este aeroport de rezervă pentru Belgrad. Prin urmare, ar putea ateriza, astăzi, la Timişoara şi cursele de la Hurghada şi Antalya.

UPDATE: Aeronava companiei Edihad Airwayscare, care avea ruta Abu-Dhabi – Belgrad, având la bord 95 pasageri a aterizat la Timişoara, astăzi, la ora 08.37. Pasagerii au rămas îmbarcaţi în aeronavă şi îndată ce condiţiile meteo de la destinaţie au fost favorabile, aeronava a decolat spre Belgrad, la ora 10.00.

Aeronava Airbus 319 a companiei Edihad Airways face curse regulate Abu-Dhabi – Belgrad, iar ora progrmată de aterizare la Belgrad ar fi fost 06.45.

Aeroportul Timişoara este folosit frecvent ca rezervă pentru alte aeroporturi mari din regiune: Belgrad, Budapesta, Bucureşti, Cluj.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*