Ultimele stiri

Din ce motiv incredibil crede un consilier judeţean din Timiş că se usucă pomii de la Pădurea Verde

Muzeul Satului Banatean

Declaraţie de-a dreptul amuzantă făcută, în această dimineaţă, în plenul Consiliului Judeţean Timiş de către liberalul Tiberiu Lelescu. Supărat pe colegii lui, dar şi pe directorul Muzeului Satului Bănăţean pentru că nu au fost de acord să fie deschisă o nouă piaţă volantă la muzeul de la Pădurea Verde, consilierul judeţean le-a bătut obrazul celor din administraţia acestuia.

„Un domn de la Muzeul Satului şi-a permis să spună că ceea ce am solicitat eu este un kitsch. M-a deranjat foarte tare, nu cred că legumele pot fi considerate kitsch. Tot în Muzeul Satului există un birt, nici acest birt nu este o instituţie de cultură. Ce poate fi acolo, dacă o expunere de legume-fructe ar fi un kitsch? Eu zic să coborâm din sferele noastre de cinci stele, cred că vizavi de această situaţie lucrurile trebuiesc reluate şi chiar m-ar interesat ce se întâmplă cu acel birt acolo. De când se consumă tot felul de cantităţi mari de bere au început să se usuce pomii din pădure”, a declarat Tiberiu Lelescu.

Specialiştii Consiliului Judeţean Timiş vor analiza dacă este bine să se deschidă o piaţă volantă la Muzeul Satului Bănăţean sau nu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*