Ultimele stiri

Din ce motiv nu a mai dorit rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, să candideze pe Colegiul 3 Deputați

marilen pirtea

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, recunoaște că a primit o invitație din partea PSD de a candida în Colegiul 3 Deputați, pe postul rămas vacant după ce Maria Grapini și-a anunțat demisia pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Totuși, Marilen Pirtea a precizat că nu a acceptat propunerea pesediștilor din simplul motiv că vrea să își ducă la bun sfârșit mandatul de rector al universității de stat timișorene.

“Am primit o ofertă, o propunere din partea PSD-ului. Eu am diseminat propunerea colegilor mei, repet propunerea, nu am făcut niciodată o afirmație cu privire la intențiile mele. Am stat, am cugetat, după care mi-am expus punctul de vedere, considerând că în momentul de față eu am un mandat la Universitatea de Vest pe care să îl duc la bun sfârșit și am aici mai multe lucruri de făcut decât în Parlamentul României, din partea oricărei formațiuni politice. În următorii doi ani de zile, pentru mine este mai important, pentru universitate, să ducem la bun sfârșit ce am început”, a precizat, astăzi, Marilen Pirtea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*