Ultimele stiri

„Din nefericire pentru Halep este inevitabil!” Anunț spectaculos al WTA înainte de US Open despre viitorul Simonei

În prezent pe locul 2 mondial, Simona Halep are parte de o vară dificilă pe terenul dur din America.

Eliminată din sferturile de la Cincinnati de Maria Sharapova, adversara care i-a luat trofeul de la Madrid, dar mai ales pe cel de la Roland Garros, Simona Halep a fost eliminată rapid, încă din turul 2, și de la New Haven.

În ciuda eliminării din turul 2 al meciului cu Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, Simona este considerată una dintre marile favorite la câștigarea US Open, de către site-ul oficial WTA, wtatennis.com.

„Pare inevitabil un succes al Simonei într-un Grand Slam. După ce a terminat în 2013 cu șase titluri WTA și pe locul 11, românca a crescut și mai mult în 2014, cucerind două trofee WTA și stabilind cel mai bun parcurs din carieră din cele trei mari turnee de tenis.”

„Cu o tranziție atât de bună de la o jucătoare aflată în creștere la o sportivă care reușește să evolueze consistent în turneele de Grand Slam, un astfel de titlu ar trebui sa vină în curând, dar ar putea fi vorba despre US Open?”, scrie WTA.

Numărul 2 mondial are parte de două adversare puternice înaintea turneului de la US Open: Serena Williams și Maria Sharapova, în fața cărora are 8 înfrângeri totale și nicio victorie.

WTA scrie că „Din nefericire pentru ea, va trebui să joace cu Serena în finală”, un astfel de meci devenind cel mai mare test din cariera Simonei Halep, informează sport.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*