Ultimele stiri

Din Timișoara până în Antalya, cu avionul. Când vor avea loc primele zboruri

antalya

Vești excelente pentru timișorenii, dar și restul locuitorilor din vestul țării, care doresc să își petreacă concediul din sezonul estival în Antalya. Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că, începând cu data de 8 iunie, vor începe cursele charter cu destinaţia Antalya.

Zborurile vor fi operate de către compania Air Bucharest, cu o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, având decolare de la Timişoara la ora 17.45 şi aterizare în Antalya la ora 19.45. Cursele vor fi efectuate cu aeronave tip Boeing 737-300.

Se aşteaptă ca un alt operator aerian să anunţe o a doua frecvenţă săptămânală spre destinaţia Antalya.

Astfel, patru destinaţii de curse charter, Antalya, Creta (Heraklion), Rhodos şi Zakynthos, sunt locaţii de vacanţă, deja confirmate cu zboruri direct din Timişoara. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţii din Spania – Palma de Mallorca şi Costa Brava – cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni şi vineri.

“În fiecare an se încearcă atragerea unor noi destinaţii de vacanţă spre care să se opereze atât curse charter pentru vacanţe de tip sejur cât şi curse de linie pentru vacanţe scurte de weekend de tip city-break, oferindu-se numeroase variante de destinaţii de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Timişoara. Atracţii turistice pot fi şi oraşele de destinaţie a curselor regulate precum: Paris, Londra, Roma, Veneţia, Madrid, Valencia, s.a.”, spune Dan Idolu, director al Aeroportului Internaţional Timişoara – Traian Vuia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*