Ultimele stiri

Directoarea Fundației „Pentru Voi” din Timișoara, pe podiumul prestigioasei competiții „Antreprenorul anului”. Ce premiu a obținut

laila onu

Premiu important obținut de fondatorul Fundația „Pentru Voi” din Timișoara, singura din vestul țării care se adresează persoanelor cu dizabilități intelectuale. În cadrul primei ediții a competiției „Antreprenorul anului” în România, Laila Onu, directorul fundației, a fost distinsă cu premiul doi la categoria „Antreprenorul social al anului”.

Competiția „Antreprenorul anului” se organizează în 60 de ţări de aproape 30 de ani şi premiază antreprenorii pentru viziunea şi direcţia strategică cu care îşi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală şi, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunităţii.

Premiul obținut de Laila Onu răsplăteşte performanţele Fundaţiei „Pentru Voi”, unul dintre pionierii economiei sociale în România, care oferă de 18 ani servicii sociale pentru 200 persoane cu dizabilităţi intelectuale şi administrează o întreprindere socială care oferă locuri de muncă pentru 35 de persoane cu dizabilităţi. Serviciile oferite de Fundaţia „Pentru Voi” au constituit premiere în România în domeniul integrării în societate a adulţilor cu dizabilitate intelectuală: primul centru de zi, prima locuinţă protejată, primul serviciu de angajare asistată. Unitatea protejată „Pentru Voi” este singura întreprindere socială din ţară care implică persoane cu dizabilităţi intelectuale severe şi profunde în activităţi generatoare de venit.

„Mă simt foarte onorată pentru această distincţie primită la prima ediţie a competiţiei Antreprenorul Anului organizată în România şi felicit compania Ernst & Young, pentru excelenta organizare a competiţiei şi a Galei. Este o mare bucurie să aud aprecierile adresate Fundaţiei „Pentru Voi” pentru performanţă în economia socială la o competiţie de un asemenea nivel”, a declarat Laila Onu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*