Ultimele stiri

Disputa dintre Titu Bojin şi Nicolae Robu continuă. Ce i-a sugerat primarul lui Titu Bojin să scrie în comunicatele de presă

Nicolae Robu

O simplă remarcă a primarului Nicolae Robu, a devenit motivul unui nou schimb de replici şi reproşuri între acesta şi Titu Bojin. Este vorba despre afirmaţia primarului prin care spunea că este de părere că Garnizoana ar trebui să fie mutată din centrul oraşului. Titu Bojin a trimis  un comunicat de presă prin care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de declaraţia lui Nicolae Robu, iar astfel a început o nouă dispută între cei doi.

Nicolae Robu a vorbit, din nou, astăzi, despre faptul că nu poate el să ia decizii în privinţa Garnizoanei, dar că, în concordanţă cu normele NATO, aceasta nu ar trebui să aibă sediul în centrul oraşului. Mai mult, primarul a profitat de această ocazie, pentru a-i sugera lui Titu Bojin ce să scrie în comunicatele de presă.

„Eu cred că şi armata şi biserica trebuie respectate discret şi, dacă le respecţi cu adevărat, nu le implici în lupta politică. Eu cred că cei care aduc în discuţie, în campanie, biserica, armata, nu le respectă suficient”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a continuat prin a spune că se aştepta să primească un comunicat prin care PSD să anunţe ce va face Guvernul pentru a finanţa proiecte mari ale oraşului şi ale judeţului precum: spitalul regional, centura de vest sau centura de sud.

De asemenea, primarul a spus că e surprins de faptul că PSD nu pare să aibă în vocabular „timpul trecut”. Acesta a afirmat că social-democraţii nu-şi prezintă decât planurile de viitor şi nu sunt capabili să prezinte proiecte pe care le-au făcut deja.

„Constat la PSD că nu prea agreează timpul trecut. Tot ce spun e doar la viitor. Mă aşteptam să aibă şi timpul trecut, «am făcut asta, am adus asta». Eu întotdeauna încep de la trecut, ce am făcut şi apoi prezint şi ce voi face”, a afirmat primarul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*