Ultimele stiri

Dispute pe seama cartofilor în plenul CJT

Dispute pe seama cartofilor în ședința de plen, de ieri, a CJT. Poreclit de Titu Bojin „Lucică”, Liviu Cocean a  răbufnit când a văzut că pentru două aparate de curățat cartofi pentru Direcția Socială, CJT alocă 10.000 de lei, câte 5000 de lei pentru fiecare aparat.

Emilia Milutinovici, directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiș a explicat că aparatele costă atât de mult pentru că sunt profesionale.

Cocean a mai spus că a fost marcat de o vizită pe care a făcut-o centrului de la Recaș. Potrivit acestuia, copiii de acolo au fost uimiți când au văzut „cartofi adevărați”: „Am cărat saci acolo, copiii exclamau că au văzut cartofi adevărați. Mi-a spus cineva de acolo că primesc 15 kg de cartofi pe lună. Vă dați seama cum lungesc acolo mâncarea? La ce le trebuie un astfel de aparat dacă primesc atât de puțini cartofi?”.

“În toate centrele noastre sunt copii amărâţi. Sunt peste 2.600 de copii la centrul Recaș. Noi asigurăm masa pentru copiii care aparţin  de centrul nostru, dar şi pentru cei de la școala specială ”,  a spus Emilia Milutinovici.

Consilierii județeni au aprobat în unanimitate proiectul privind rectificarea de buget, incluzând și cele două aparate profesionale de curățat cartofii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*