Ultimele stiri

Distracția continuă, la Iulius Mall Timișoara, alături de Angry Birds. Simpaticele personaje vă așteaptă, până la sfârșitul acestei săptămâni, să intrați în universul fascinant al celui mai popular joc din toate timpurile

Veselie multă, copii fericiţi, muzică antrenantă, jocuri și recompense. La Iulius Mall Timișoara, invitația amuzantă de a pătrunde în universul Angry Birds şi de a folosi praștia uriașă pentru a distruge castelele fortificate ale porcușorilor verzi a atras sute de vizitatori, mici şi mari.

Toți cei care doresc să experimenteze în realitate acțiunea din îndrăgitul joc, pot să viziteze expoziția interactivă dedicată „păsărilor furioase” până duminică, 26 iunie 2016 inclusiv. Angry Birds îi aşteaptă pe „temerari” de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00, iar în zilele de week-end, în intervalul 12.00 – 20.00, la etajul Iulius Mall, în zona Intersport.

Jocul Angry Birds, creat de compania finlandeză Rovio, a fost descărcat, în diferitele sale ediții, de peste trei miliarde de ori. Datorită succesului imens de care s-a bucurat au fost create jucării inspirate din personajele sale, iar în Finlanda a fost realizat un parc tematic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*