Ultimele stiri

Distracţie, premii şi căsătorii pentru o zi, la Iulius Mall Timişoara, unde îndrăgostiții sunt invitați la „Celebrating Love”

Eşti îndrăgostit şi pasionat de shopping? Vino la Iulius Mall Timişoara până pe 14 februarie 2016 inclusiv, cumpără cadoul pentru jumătatea ta şi poţi câştiga unul dintre cele trei sejururi romantice pregătite sau alte premii surpriză. Din programul activităţilor dedicate Valentine’s Day nu vor lipsi căsătoriile pentru o zi şi jocurile amuzante pentru cupluri.

Iulius Mall Timişoara celebrează iubirea timp de cinci zile, în intervalul 10 – 14 februarie, perioadă în care clienţii fideli pot câştiga numeroase cadouri. La campania „Celebrating Love” se pot înscrie, la Centrele Info, persoanele care fac cumpărături din magazine în valoare de minimum 100 de lei. De Valentine’s Day, în 14 februarie, trei persoane norocoase vor primi în dar, de la Iulius Mall, în urma tragerii la sorţi de la ora 20.00, câte un voucher de vacanţă în valoare de 3.000 de lei, pe care îl pot valorifica într-o destinaţie mult visată. În plus, pentru a-i ajuta să își surprindă perechea cu un cadou suplimentar, în fiecare zi, Iulius Mall le oferă premii garantate primilor 100 de clienţi.

În weekend-ul dedicat iubirii, cuplurile care vor să păstreze amintirea unor momente deosebite sunt aşteptate la Photo Corner-ul special amenajat lângă Centrul Info. Fotografiile lor vor fi postate într-un album special, pe pagina de Facebook a Iulius Mall Timişoara sau vor fi transformate în magneţi personalizaţi. Photo corner-ul va funcţiona sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 – 22.00.

Iulius Mall a pregătit şi o provocare amuzantă amorezilor care vor să se distreze în doi: concursul „Noroc în dragoste”. În timpul săptămânii, competiţia se va desfăşura între orele 17.00 – 20.00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 14.00 – 20.00. Cuplurile vor fi invitate să îşi demonstreze intensitatea sentimentelor, parcurgând cu succes provocările indicate prin rostogolirea unui zar supradimensionat. O cerere în căsătorie originală, o declaraţie de iubire înflăcărată sau un dans pasional sunt câteva dintre „misiunile” pe care cei doi vor trebui să le îndeplinească pentru a câştiga premiile, care constau în vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Pentru cei care vor să experimenteze mariajul, dar doar pentru o perioadă limitată, pe 14 februarie, între orele 12.00 – 18.00, se vor oficia căsătorii de o zi, iar cuplurile vor primi din partea Iulius Mall un certificat care să le amintească de ceremonie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*