Ultimele stiri

Distribuirea pachetelor de la Uniunea Europeană continuă. Când le poți ridica

ajutoare UE

Dacă până înainte de  Crăciun persoanele defavorizate ce beneficiază de alimente de la Uniunea Europeană se înghesuiau la cele două centre de distribuire a pachetelor, iată că situația s-a schimbat. Acum, Primăria roagă persoanele care deţin cupon individual de ajutor şi nu au ridicat produsele alimentare, să se prezinte la unul din cele două depozite situate pe str. Lorena nr. 35 (clădirea de ateliere a Liceului Tudor Tănăsescu) şi, respectiv, strada str. Cuvin nr. 2 (clădirea Liceului I.C.Brătianu), unde continuă distribuirea acestor produse prin Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate.

Pachetele de la UE sunt compuse din: făină de grâu, făină de mălai, zahăr, ulei, macaroane, conserve din carne de vită, conserve din carne de porc și pateu.

În plus, începând cu data de 12.01.2015, la depozitul situat pe strada str. Cuvin nr. 2 (clădirea Liceului I.C.Brătianu) se pot prezenta pentru a ridica produsele alimentare persoanele care au obţinut calitatea de beneficiar în perioada 01.08.2014 – 31.08.2014 şi o deţin şi în prezent. Acestea vor primi ajutoare alimentare pe baza listelor suplimentare. La ridicarea produselor trebuie prezentat, pe lângă actul de identitate (în original şi copie xerox), şi documentul (în original şi copie xerox) care atestă încadrarea într-una din categoriile de beneficiari.

Program de distribuire a produselor alimentare este:

Luni: 8.00 – 14.30

Marţi: 8.00 – 17.30

Miercuri: 8.00 – 14.30

Joi: 8.00 – 16.30

Vineri: 8.00 – 13.00.

Ajutoarele alimentare se ridică de către beneficiari de la centrele de distribuţie ale primăriilor în a căror rază teritorială îşi au domiciliul/reşedinţa, pe baza actului de identitate şi a cuponului individual. Cuponul de ajutor va fi predat la sediul de distribuție, constituind dovada primirii ajutoarelor alimentare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*