Ultimele stiri

Dj-ul de la clubul Toniq, amendat pentru tulburarea liniştii publice, iar Riverdeck, ÎNCHIS de Primăria Timişoara. Care este motivul

river deck

Dj-ul de la clubul Toniq din Timişoara s-a ales cu o amendă de 200 de lei, noaptea trecută, în jurul orei 02.00, aplicată de poliţiştii locali. Totul pentru că a tulburat fără drept liniștea locuitorilor din zonă prin folosirea la intensitate mare a aparatelor muzicale.

De asemenea, clubul Toniq a mai fost sancționat în ultima perioadă de cinci ori, cu amenzi de 2700 lei pentru diverse fapte, atât pentru punctul de lucru din Parcul Justiției cât și la punctul de lucru de pe str. Eugeniu de Savoya.

„Reamintim că potrivit Legii 61/1991 republicată în cazul repetării contravențiilor referitoare la tulburarea liniștii publice se dispune și măsura suspendării activității localului de către organul care a eliberat autorizația la propunerea agentului constatator”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Prin urmare, anul acesta, două societăți, Riverdeck și La Căpițe, au fost închise din cauza legislației referitoare la liniștea publică, la propunerea polițiștilor locali.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*