Ultimele stiri

DNA a ridicat acte de la Consiliul Județean

Procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Consiliul Județean. Informația a fost făcută publică astăzi, în plenul CJT.

Consilierul judeţean independent Marcel Mihoc a cerut atenţie în ceea ce priveşte finanţarea structurilor sportive de către Consiliul Judeţean Timiş.

„Sunt la al treilea mandat şi sută la sută cei de la precedentul mandat o să dea cu subsemnatul. Trag un semnal de alarmă. Aud că atât la Primărie cât şi la Consiliul Judeţean se ridică tot felul de documente şi ar trebui să realizăm mai atent acest gen de proiecte. Dacă ni se spune că se decontează deplasări şi alte socoteli, ca pe vremea lui Iancu, eu nu vreau să fiu responsabil. Doresc să am acces ca şi consilier judeţean la rapoartele Curţii de Conturi. Acum aud pentru prima dată că s-au ridicat documente despre Poli de la Consiliul Județean Timiş, din mandatul celălalt. V-aş ruga să-mi puneţi la dispoziţie actele de control cerute de Curtea de Conturi. Doresc ca atunci când îmi termin mandatul să ştiu că mi l-am închis, nu că mai am probleme. Domnul secretar să ne pună la dispoziţie ce tipuri de documente s-au solicitat de la Consiliul Judeţean referitoare la păduri, la deponeu, la Poli. După vizita la primărie a celor de la DNA am întrebat şi eu dacă pe aici au fost, mi s-a comunicat că au fost şi au cerut nişte documente”, a spus Marcel Mihoc.

Consilierii județeni au votat să retragă 50.000 de lei de la echipa de fotbal ACS Poli Timișoara pe care i-au alocat la începutul anului. Banii au fost dați echipei de rugby RCM Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*