Ultimele stiri

Doamnele din ACL le-au dat o şansă la educaţie mai multor micuți din Timișoara

Câteva zeci de micuți din Timişoara au avut parte de bucurii, cu ajutorul doamnelor din Alianţa Creştin-Liberală Timiş. Din donaţiile strânse, doamnele au cumpărat pentru elevii de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, de pe str. Dunărea, şi pentru micuţii aflaţi în evidenţele Societăţii pentru Copii şi Părinţi (SCOP) din Timişoara ghiozdane echipate pentru școală.

„Prin derularea acestui proiect – „O şansă la educaţie pentru toţi copii” – am dorit să sprijinim elevii care provin din familii defavorizate şi să îi încurajăm să nu abandoneze şcoala. Dorim să responsabilizăm şi cetăţenii, prin implicarea în acţiuni de voluntariat. Până la aplicarea proiectului de ghiozdan electronic, proiect îngheţat de către miniştrii învăţământului, nu trebuie să uităm de metodele clasice de educaţie”, a declarat Liliana Oneţ, din partea OFL Timișoara, iniţiatoarea proiectului umanitar.

La Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” nr. 11 au fost donate, ieri, 30 de ghiozdane dotate cu toate rechizitele necesare pentru desfăşurarea activităţilor educaţionale, iar prin intermediul SCOP s-au distribuit alte 40 de ghiozdane.

„O acţiune similară va avea loc şi săptămâna viitoare, la sediul PNL Timiș, pentru alţi 50 de elevi din clasele I – IV, cu situaţii sociale precare, ghiozdanele fiind distribuite cu ajutorul organizaţiilor de cartier ale PNL Timişoara”, a menționat dr. Mihaela Moldovan, președinte interimar OFL Timișoara

ghiozdane7 ghiozdane5 ghiozdane2 ghiozdane3 ghiozdane1

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*