Ultimele stiri

Doamnele din PNL au adus zâmbetul pe buzele persoanelor cu dizabilități din două centre din cartierul Freidorf / FOTO

80 de persoane cu dizabilități au avut parte de o surpriză din partea doamnelor din cadrul PNL Timiș. La fel ca în fiecare an, acestea au început acțiunile de acte de caritate din pragul sărbătorilor, iar ieri  două centre ale Fundației „Pentru Voi”, din cartierul Freidorf s-au bucurat de daruri din partea doamnelor liberale.

“Beneficiarii centrelor au fost încântați de vizita noastră și de darurile primite, pregătindu-ne ca surpriză un program de colinde ce ne-a emoționat pe toți. Am promis că vom reveni și cu alte ocazii. Suntem bucuroşi că am putut face fericite nişte persoane care au atâta nevoie de astfel de momente”, a declarat Doina Schedan, preşedintele organizaţiei PNL din cartierul Freidorf.

Doamnele membre în OFL Timişoara le-au făcut o bucurie, tot ieri, şi persoanelor găzduite la Centrul pentru Vârstnici de pe str. Inocențiu Klein: un prânz complet, pregătit de bucătarii de la un restaurant din oraș. Nu au lipsit cozonacul, dulciurile și fructele, poveștile despre viață, colindele şi urările de mai bine în noul an care se apropie.

3 (2) 2 (2) 1 (1)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*