Ultimele stiri

Doar “trăire” și “interacțiune”! Robu, mândru nevoie mare de pagina sa de Facebook

Robu Facebook

Pasiunea primarului Nicolae Robu pentru tehnologie a făcut înconjorul României. Știrile despre cum acesta supraveghea muncitorii de pe șantierele din Timișoara de pe tabletă, erau nu demult virale pe posturile media din țară. Dar iată că acum, site-urile de socializare  sunt cele care i-au captat atenția primarului, care nu mai poate fără ele. O variantă simplă prin care edilul reușește să stea în contact cu timișorenii, este chiar prin intermediul paginii sale de Facebook, de care este mândru nevoie mare.

Am putea spune că la peste 7.000 de abonați, oricine ar fi mândru. Dar nu, nu este așa! Robu spune că numărul celor care dau „Like” unei pagini nici măcar nu contează, ceea ce este cu adevărat important în viziunea acestuia este trăirea de pe pagină, adică interacțiunea dintre deținător și abonați.

“Când se apreciază o pagină de Facebook trebuie să se aibă în vedere trăirea ei, gradul de interacțiune, între prieteni, abonații la pagina respectivă, nu numai numărul lor”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Ei bine, tocmai de trăire și interacțiune nu duce lipsă pagina de Facebook a edilului-șef al Timișoarei! Like-urile curg pe bandă rulantă, la fel ca și comentariile de la postări. Aprecierile sunt în proporție de 80% favorabile, iar dezbaterile sunt la ordinea zilei. Nu degeaba primarul a obișnuit cu „ziua și postarea”. Despre abonați ce să mai spunem? Oameni care au venit de bună voie și nesiliți de nimeni, spune edilul.

“Dacă vă uitați la alte pagini care au de 10 ori sau de 20 de ori mai multe Like-uri de pagină, veți vedea că numărul care se implică în dezbateri e mai mic decât pe pagina mea care are aproape 7500 de Like-uri. La mine absolut toți abonații sunt veniți din proprie initiativă, absolut toți. Există și posililitatea sa-ți înmulțești abonații plătind ceva și atunci poți să ajungi la zeci de mii de abonați, numai că acest lucru se va simți în nivelul de trăire”, spune Robu, tare mândru de abonații săi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*