Ultimele stiri

Vremea ar putea face ca subpasajul Michelangelo să nu fie gata la timp! Ce spune primarul Nicolae Robu despre pierderea banilor europeni

Michelangelo

Deși subpasajul de la Michelangelo ar trebui să fie gata la finele lunii septembrie, există totuși un inconvenient pentru municipalitate. Este vorba despre vremea capricioasă care nu lasă lucrările să se desfășoare după bunul curs.

Deși momentan lucrările sunt în grafic, totul ar putea fi năruit de ploile care continuă să cadă în Timișoara. Din cauza acestora, muncitorii nu pot asfalta, iar proiectul stagnează. Chiar dacă la inaugurarea primului tronson din Michelangelo edilul-șef al Timișoarei anunța că foarte curând ar putea fi deschis și traficul pe bulevardul Coposu, acest lucru nu se va întâmpla prea curând, tocmai din cauza vremii.

Totuși, Nicolae Robu a anunțat că Primăria nu riscă să piardă banii de la Uniunea Europeană destinați proiectului de la Michelangelo, căci legislația permite o decalare a termenului de finalizare în condițiile în care vremea a fost cea vinovată de întârzierea lucrărilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*