Ultimele stiri

Doi ambasadori ruşi înregistraţi vorbind despre viitoarele cuceriri ale Rusiei. Ce spun despre România

Rusia

O convorbire telefonică, dintre doi ambasadori ruşi, a ajuns de curând pe internet. Cei doi discută despre viitoarele cuceriri ale Rusiei. Chiar dacă România nu este principala temă a discuţiei, şi viitorul acestei ţări este adus în discuţie.

Igor Ciubarov, ambasadorul rus în Eritrea, şi Serghei Baharev, ambasadorul în Zimbabwe şi Malawi, discută în convorbirea lor telefonică despre următoarele cuceriri ale Rusiei. Din înregistrare se aude cum Ciubarov spune că Veneţia, Catalonia, Scoţia şi Alaska sunt pe listă. De asemenea, aceste locaţii reprezintă doar „o primă etapă” a cuceririlor.

În ceea ce priveşte românii şi bulgarii, Ciubarov vrea să le „dea un şut pentru a-i alunga unde trebuie”. Cu toate acestea, colegul său Baharev i-a sugerat că nu aceştia sunt ţinta. Atunci Ciubarov i-a răspuns că e de acord şi că, pentru moment, pe români şi bulgari „îi vom lăsa în pace, ei pot să stea în Uniunea Europeană”, scrie Mediafax.

Gravitatea conversaţiei este una incontestabilă, dar Ministrul rus de Externe spune că această înregistrare nu este autentică.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*